طرز تهیـه کیک باقلوا بسیـار خوشمزه درون قسمت آشپزی سایت جسارت.امـیدواریم کـه این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد

اگر شما هم نام کیک باقلوا را شنیده اید و علاقه بـه درست آن هستید مـی توانید بـه آسانی آنرا درون بخش آشپزی ما آموزش ببینید

دستور پخت و طرز تهیـه کیک باقلوا فوق العاده خوشمزه و مجلسی

این کیک بسیـار خوشمزه بوده و مـی توانید آن را به منظور جشن های خود تهیـه کنید

مواد لازم به منظور تهیـه کیک باقلوا :

تخم مرغ :♦: 3 عدد

 شکر :♦: 1 پیمانـه

 روغن :♦: 1/3 پیمانـه

 وانیل :♦: 1/4 قاشق چای خوری

 پودر نارگیل :♦: 1/2 پیمانـه

 آرد سفید :♦: 2 پیمانـه

 بیکینگ پودر :♦: 2 قاشق چای خوری

 ماست یـا شیر :♦: 2/3 پیمانـه

مواد تزیین

1 زرده تخم مرغ و 1 ق چ زعفران آبکرده و 1 ق غ پودر شکر

مواد شربت

شامل 2 پیمانـه شکر …1 پیمانـه اب ….1/4 پیمانـه گلاب ..زعفران حل شده 2 ق غ …

دستور پخت و طرز تهیـه کیک باقلوا فوق العاده خوشمزه و مجلسی

با این مـیزان مواد اولیـه مـی توانید این کیک را به منظور 8 نفر تهیـه کنید

طرز تهیـه کیک باقلوا :

به نقل از سایت جسارت به منظور تهیـه کیک باقلوا ابتدا باید

فر را روی حرارت 180 روشن مـیکنیم.

تخم مرغها و وانیل را زده که تا حجم آن دو برابر شود.

سپس شکر را درون دو که تا سه مرحله اضافه مـیکنیم و با دور متوسط زده که تا مایع کشدار شود.

روغن را مـیریزیم و 1 دقیقه مـیزنیم. طرزتهیه باقلوا که به صورت گل قزوین ماست را اضافه کرده و 1 دقیقه دیگر مـیزنیم.

بیکینگ پودر را درون آرد ریخته و یک پنسه نمک هم مـیریزیم و آرد را روی مواد الک مـیکنیم و پودر نارگیل را هم مـیریزیم و با همزن زده که تا مایع صاف شود.

حالا قالب را روغن مالی کرده و آرد مـیپاشیم و آرد اضافه را مـیگیریم و مواد را داخل قالب مـیریزیم.

این کیک را به منظور 40 دقیقه درون فر مـیگذاریم ، طرزتهیه باقلوا که به صورت گل قزوین و مـیپزیم.

دستور پخت و طرز تهیـه کیک باقلوا فوق العاده خوشمزه و مجلسی

در فاصله ای کـه کیک مـیپزد … مواد مزین را درست مـیکنیم . طرزتهیه باقلوا که به صورت گل قزوین زرده و پودر شکر و زعفران را مخلوط مـیکنیم و خوب هم مـیزنیم …

شربت را هم درست مـیکنیم … تمامـی موادش را با هم مخلوط کرده و روی حرارت مـیگذاریم که تا مثل عسل شل شود.

وقتی کیک پخته شد از فر درون مـیاوریم و همانطور کـه گرم هست مواد مزین را روی آن با برس مـیمالیم و

به دلخواه خشکبار روی آن مـیریزیم و تزیین مـیکنیم و مجددا به منظور 5 دقیقه گریل را روشن کرده و در فر مـیگذاریم که تا طلایی شود.

بعد از طلایی شدن آنرا از فر درون آورده و شربت را روی آن مـیدهیم که تا کاملا بـه خورد کیک برود

… مـیزان ریختن شربت با شماست کـه چقدر شیرین شود.

اگر شربت اضافه آمد آنرا به منظور دفعه بعد درون یخچال نگهداری کنید.

بعد از شربت مـیتوان روی کیک را پودر نارگیل بریزیم … به منظور تهیـه کیک باقلوا اصلا کاغذ روغنی استفاده نکنید

چون کیک شربت دارد و کاغذ بـه کیک مـی چسبد … بعد از اتمام کار آنرا بـه شکل مربع برش مـیزنیم.

کیک باقلوا آماده است.

: طرزتهیه باقلوا که به صورت گل قزوین




[دستور پخت و طرز تهیـه کیک باقلوا فوق العاده خوشمزه و مجلسی طرزتهیه باقلوا که به صورت گل قزوین]

نویسنده و منبع | تاریخ انتشار: Fri, 06 Jul 2018 04:15:00 +0000